След раздялата Рачков тотално съсипа Мария

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от една година, но драмите в отношенията им продължават.

„Когато се събрах с нея, никой не знаеше коя е тя“, ядосва се комикът.
Мария остана без съвместните си ангажименти с Рачков по частни партита, сватби и рождени дни. Вече е невъзможно двамата в комплект да бъдат наети за снимки в тв реклама, макар че от тях печелеха тлъсти суми, пише в. „Уикенд“. Доскоро Митко и Мария бяха като златна мина. Двамата бяха сред най-желаните водещи на партита, организирани по различни поводи. Преди връзката им да приключи, Рачков и Мария заработили сумата от 2 милиона лева, сочат справките в Търговския регистър.

Точно толкова са отчели фирмите на двамата бивши партньори. Само през последната година фирмата, собственост на блондинката, е реализирала приходи в размер на половин милион лева. Лицата им грееха от билбордовете в страната .и ни подканваха да хапнем в определен ресторант или да пием определена марка кафе. Двамата бяха рекламни лица и на известна марка матраци. Но след раздялата им едва ли ще ги поканят отново да рекламират заедно каквото и да било.



Продуцентите им Джуди и Магърдич Халваджиян, направили всичко възможно катаклизмите в отношенията на две от най-популярните им лица да не влияят върху работата им. Графикът на „Господари на ефира“ се правел така, че двамата никога да не са заедно на екран като водещи. След като дълго баламосваха медиите, че не са разделени, през лятото комикът разпрати отворено писмо, в което призна, че връзката им се изхабила и затова приключила. Че раздялата им не е била съвсем приятелска, издава фактът, че двамата Избягват да се засичат на едни и същи купони, дори и на служебните партита. Митко и Мария предварително се осведомявали за присъствието на другия. Ако Рачков отидел, Игнатова предпочитала да не се вясва на същите партита и обратното.

Последната драма между тях се развихрила по време на снимките на най-новия роден сериал. Комедията „Полицаите от края на града“ стартира през март по Нова телевизия и от началото на годината бе рекламирана с няколко от лицата на „Господарите“. Сред тях бе и Мария. Снимките на забавния сериал вече са приключили, но част от тях били заснети с Игнатова. Не е ясно дали кадрите с блондинката изобщо ще бъдат излъчени, или тя е била заменена с друга актриса. Случайно или не, на афиша, рекламиращ полицейската комедия, липсва името на палавата блондинка. Затова пък името на Алекс Раева, с която водят музикалното риалити „X фактор“, присъства, макар че бившата беквокалистка на Слави Трифонов е далеч от амплоато на комедийна актриса. „Полицаите от края на града“ се рекламира със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев – Зуека и Рачков. От името на доскорошната му половинка Мария няма и помен.

Твърди се, че бургазлията изрично настоял тя да бъде премахната от проекта. Именно покрай връзката си с Митко Мария доби популярност и успя да пробие в родния шоубизнес. Дълги години преди това тя се опитвала да блесне с различни начинания, но уви, неуспешно. Малцина помнят, че преди десетилетие, още когато не бе добила такава популярност, бившата изгора на Рачков бе дебютирала като певица. Трите парчета, които Мария изпяла с артистичния псевдоним Мари, обаче останали незабелязани. След като първата й песен „Не ме търси“ никого не впечатлила, амбициозната блондинка записала втората „Невъзможно“ заедно с популярния тогава певец Стратия, но със спонсорството на друга музикална компания. Най-неуспешен се оказал третият й опит с песента „Искаш“, която тотално я отказала от музикалното поприще.

След като се оттеглила от музикалната сцена, Игнатова направила собствена продуцентска къща и няколко предавания, които така и не видели бял свят. После станала водеща на предаването „Втори тото шанс“, където съобщавала числата от тиражите на Тото 2 и за кратко събеседвала с популярни спортисти. Докато се изявявала по БНТ, Мария успяла случайно да се уреди и с две епизодични роли в киното – във филмите „Риба чук“ и „Икона“. Съвсем случайно Мария попаднала на работа и в „Спортал ТУ“. От дете Мария била запалена спортистка и решила, че работата в спортна медия е точно за нея. Съвсем тривиално красавицата се залюбила със собственика на сайта Стилиян Шишков. Бизнесменът живее от години в САЩ, но се връща в България заради новата си възлюбена. Прави я водеща в интернет телевизията си. Влюбеният Стилиян дори прави планове за брак с Мария, но точно тогава тя получава предложение да се включи пробно като водеща на „Господари на ефира“. Животът й отново се завърта на 180 градуса.

В началото всичко е една шега. Флиртът между нея и екранната й половинка Димитър Рачков е само по сценарий. Постепенно обаче закачките се пренасят в реалния живот. Самата водеща е разказвала как една сутрин се събудила и осъзнала, че иска да прекара живота си с Митко. Не след дълго двамата заживели заедно. И до днес колегите им си спомнят как един ден Рачков получил странен подарък от бившия приятел на Игнатова. Щом разбрал за връзката им, бизнесменът събрал дрехите на доскорошната си любима в един куфар и ги изпратил по куриер в офиса на ул. „Шипка“. Към пратката добавил статуетка на гипсово джудже, намек за ниския ръст на Митко, бутилка шампанско и писмо. В прилежно сгънатата бележка пишело: „Честито! Сега ти ще трябва да плащаш по 20 000 лв. месечно за издръжката й“. Днес Рачков горчиво съжалява за връзката си с блондинката и не може да преглътне публичното унижение, което тя му нанесе. Обзет от ярост и гняв, той се е зарекъл всячески да саботира кариерата й, тъй като осъзнава, че единствено успешната професионална реализация гарантира високата й котировка като жена.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/

Фейсбук коментар