Десетте най-добри летища в света

Всяка година пътници от цял ​​свят могат да гласуват кои летища харесват най-много.

От регистрация до сигурността и трансфер до безмитно пазаруване, където пътуващите се чувстват спокойни?

Къде са най-добрите летища в света за 2018г.?

1. Сингапур Чанги

Това летище е уникално:

по време на междинна спирка, посетителите могат да се разходят из градината на пеперудите, да се отдадат на ориенталски масаж на краката или да посетят киносалона на летището. 

Подобно на самия град, летището в Сингапур предлага безброй възможности за пазаруване, особено в луксозния сектор.

2. Южна Корея Инчхон

То е най-голямото летище в Южна Корея и се намира на остров недалеч от континента в град Инчхон. Тук също има много атракции за посетителите:

Летище Инчеон разполага със спа център, зона за шофиране и ледена пързалка.

3. Япония Токио Ханеда

От 2010 г. летище Токио Ханеда е отворено за международен въздушен трафик. Това се намира на изкуствен остров в залива на Токио, от наблюдателните тераси се открива панорамна гледка към световноизвестния вулкан Mount Fuji, природна забележителност на Япония.

4. Хонконг

В Хонг Конг пътниците ще се озоват в модерна обстановка:

ярко оформени шезлонги, много стъкла и т.нар. Автоматизирани влакове без водачи, така пътниците на летището се движат с висока скорост от един терминал до друг.

5. Доха Хамад

Международното летище Хамад в Доха е сред първите десет и за четвърти пореден път е обявено за най-добро летище в Близкия изток. Особено много служители за доброто обслужване на клиентите получиха много похвали. Също така съвременният дизайн на терминала също убеди пътниците в техните решения при гласуването.

6. Германия Мюнхен

Най-доброто летище в Германия: Летище Франц Йозеф Щраус в Мюнхен е на високо място в международната класация. В магазините за сувенири тук се купуват баварски подаръци – от cowbell до Maßkrug. Летището в Мюнхен еубурудвано с модерни съоръжения, просторни зони за релакс и спа съоръжения.

7. Япония Нагоя Чубу

Летище Чубу, също известно като Centrair, е второто летище в Япония, което също е в десетката на най-големите летища в света. Намира се на 33 километра от град Нагоя който е в центъра на Япония, така че е популярна отправна точка за туристите.

8. Лондон Хийтроу

Британската столица разполага с общо шест летища, Лондон Хийтроу е най-голямото. Самото летище популяризира предимството на своето местоположение:

С така наречения Heathrow Express, пътниците могат да бъдат в центъра на британската столица само за петнадесет минути – това е особено ценно за многото бизнес пътници, които Лондон посещават ежедневно.

9. Швейцария Цюрих

Бърза смяна на полетите, модерна обстановка:

Всичко е предназначено за модерно и приятно настаняване в летище Цюрих – това е особено важно за бизнес пътниците. Около 2 милиона пътници са регистрирани на летището в Швейцария само през октомври.

10. Германия Франкфурт на Майн

Ниско време на изчакване, добра маркировка, приятелски настроен персонал:

пътниците високо оценяват услугите на летище Франкфурт. Това го прави второто летище в Германия, което влиза в десетте най-големи международни.

Фейсбук коментар