Мария Илиева даде първо интервю след раждането на сина й Александър

Сомнаболия Илиева – така се нарече шеговито певицата Мария Илиева заради нередовния сън покрай сина си. В своето първо интервю, дадено за „Преди обед“ по bTV, само месец след раждането, певицата сподели, че се чувства готова за концерти, спокойна, щастлива и изпълнена с музика.

„Всяко едно усилие си струва“, каза Мария Илиева по повод грижите, които полага за новородената си рожба. „Един ден бях в следродилна депресия, не ми хареса и излязох“, с усмивка коментира тя прословутото състояние след раждане.

Тази вечер е първото участие на певицата, което ще бъде в клуб в Пловдив. Следва Варна на 10 март, а в края на месеца и в София. През април започва по-интензивни клубни изяви и два спектакъла с „Оркестър без име“.

Тя не се притеснява от интензивния си начин на живот и как той ще се отрази на сина й. Искам от малък да му покажа света, колко прекрасни места има, а Александър е много общителен и любопитен, сподели Мария Илиева.

„Искам да бъда майка каквато е била моята, която е фантастична, един изключителен пример за това как да изградиш личността на едно дете – да не независимо, отговорно, но и да не смачкаш порива за живот, свързан с правенето на грешки“, заяви певицата.

По повод мъжа до себе си тя сподели, че се чувства обичана и че двамата заедно са добър екип. „Имах късмета да срещна съвсем неочаквано правилния за мен човек“, сподели още Мария Илиева. „Любовта винаги идва неочаквано. Когато търсиш и живееш в напрежение се случват някакви заблуди, но това не е любовта. Накрая на пътя разбираш дали това е голямата любов“, добави тя.

Двамата се запознават на парти. Историята започна съвсем спонтанно, той дори в началото май не ме разпозна, сподели певицата. „Нямаше дълго време за размисли и анализи, въпрос на химия беше“, добави тя.

„Имахме взаимно усещане, че искаме да създадем живот“, обясни тя решението да имат дете. Георги е страхотен баща, добави Мария Илиева. Той работи в Белгия и често пътува, за да вижда семейството си, което не е проблем за певицата. „Не намирам за необходимо да бъдем през цялото време заедно. Имаме връзка, която ще продължи цял живот, и тя се казва Александър“, изтъкна тя.

Източник: http://topnovini.bg

Фейсбук коментар